torsdag 9 augusti 2012

ULTRALJUD DEL 2



Efter att vi hade varit på vår första RUL i torsdags (bortsett ifrån CUB testet) så är det dags för den andra imorgon! Åter igen... SÅ spännande! :) Och eftersom hon som kollar ultraljudet inte fick mer info än att hjärtat och njurarna fungerade som det ska så var det den största anledningen till återbesöket, INTE för att vi inte fick reda på könet... Så imorgon kl 13.30 är det dags igen :)

Inne på alltförföräldrar.se 's hemsida hittade jag denna roliga widget som typ ska räkna ner graviditeten åt mig som jag har lagt som "mall" så det kommer nog i fortsättningen finnas längst ner av varje inlägg tills jag tröttnar på det :) Valde rosa eftersom det är vad de flesta tror, i början så trodde alla att det skulle vara en pojke men efter att de fick höra hur han/hon blygade till sig när vi skulle ta reda på könet så var det bara en självklarhet för de andra att gissa på att det var en flicka därinne :p

Nä, nu vill bebis ha mat och magen börjar kännas lite tom, dags o rota i kylen sen är det dags för promenad med hundarna :)

Inga kommentarer: