fredag 31 maj 2013

Haft fullt upp!

Gud vet hur många extra vita hårstrån jag fick från bara förra veckan!

Kyl/frys'en pajade helt, gick inte o rädda alls hur mycket vi än försökte och rensa den. BBQ gick helt åt skogen då all dryck vart varm allteftersom OM man nu inte gick o köpte en iskall... Letade på blocket o hittade mig en fräsch kyl/frys inkl micro bortskänkes som plötsligt blev till en budgivning p.g.a för stort intresse! Den planerade födelsedagsmiddagen hemma gick åt skogen så planerade in en ute på stan istället, verkade inte vara någon som kunde så det flyttades tills på lördag istället, fortfarande är det ingen som har svarat än men vi får se vilka det blir som dyker upp! -det är väl de som bryr sig om mig antar jag, är fortfarande några som än idag inte har grattat än, men tänker inte lägga nå ork på det..

Sen så vändes det på det hela... Allt vart så mycket ljusare, johans kusin & sambo hade en på jobbet som vi kunde hämta upp o tur som att vi har farbror som jobbar med bud så vi kunde släpa hem den! Tack!

Nu efter helgen blire liiiite mer tid o skriva lite på bloggen då vi jobbar för fullt med att spara pengar hemma = inte hänga lika mycket på stan! ;)

Dags o natta nu!
Kramkram!


Inga kommentarer: